• s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

Babagan awake dhewe

Wenzhou Weihang Engineering Co., Ltd. punika profesional melu ing sabuk nilon, dasi stainless steel, dasi plate dasi, jinis manik, nomer tabung, pipa, film, Fastener, klip kuku, ngalih daya dual, daya dual produk pangiriman otomatis ngalih R & D, produksi lan dodolan ing salah siji saka Enterprises. Lan kanggo netepake long-term hubungan pengusaha stabil kanthi sawetara pengecer lan agen. Perusahaan wis injeksi gedhe mesin ngecor, mesin packaging, teknologi produksi majeng, peralatan testing, pasukan technical kuwat, produk sing dièkspor menyang Eropah, Amerika Serikat, ing Timur Tengah lan negara liyane lan wilayah.
Perusahaan spesialisasi ing produksi suhu operasi nilon tape: -20 derajat Celsius kanggo +80 deg C (nilon 66). Kanthi terus dandan saka materi bakal bisa kanggo nggawe tali nilon suhu kurang -40. Kanthi asam, alkali, retardant semangat, kekiatan, jampel lan kaluwihan liyane. Produk sing digunakake digunakake ing pabrik elektronik internal, bundling TV, kabel komputer, cahya, baris kabel dasi, uga bisa digunakake kanggo hiasan interior, Taman naleni, kabel kapal internal fiksasi, Bicycle utawa kendaraan packing bundling obyek bisa uga dipigunakaké kanggo tetanèn, horticulture, kerajinan lan item bundled liyane. Prodhuk nduweni karakteristik cepet naleni, jampel apik, ngunci poto, gampang kanggo nggunakake lan ing. Dadi nomer akeh Enterprises, bisnis kanggo tuku barang saka pilihan, nanging uga nomer akeh supermarket kanggo ngetik Amerika Serikat lan negara-negara maju liyane.
Perusahaan adhering menyang "karo donya, lan customer Win-Win" filsafat bisnis, tansah bakal menyang "Nilai saka perusahaan saka kualitas apik, dhuwur efficiency lan kurang biaya" customer mikir global, lan sregep nggedhekake pasar domestik lan internasional, wis ditetepake jaringan lan sistem layanan customer service ing negara, kutha, produk sing dièkspor Asia Kidul-Wétan, Eropah lan Amérika Sarékat negara liyane lan wilayah, saham lan tarif wutah sales terus kanggo munggah ajeg, becik welcome anyar lan lawas pelanggan ing ngarep lan luar negeri teka kanggo ngunjungi lan rembugan bisnis, kanggo nggawe mangsa luwih!



WhatsApp Online Chat !