Indoor dasi Playground Inline Kabel - China Wenzhou Weihang Engineering
  • s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

Indoor dasi Playground Inline Kabel

Short Description:

Anak dolanan njero ruangan prices peralatan ukuran ikatan kabel fleksibel selaras ukuran Material Nylon66,94V-2 certificated dening UL Kaluwihan 1) Kabeh unsur sing anti-crack, anti-fade, anti-beracun, anti-UV-loropaken resistant.eco, anti- uv, ora sunken, undistorted. 2) Kabeh materi diprodhuksi anyar lan ora bakal nambah ulang saka plastik, non-beracun, 3) Ing werni segara sing desain khusus kang ketemu psikologi anak lan kapentingan OEM Cepak (Kita bisa ngatur produk kita kanggo sampeyan accrodin ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Anak dolanan njero ruangan prices peralatan ikatan kabel fleksibel
    ukuran selaras ukuran
    Material
    Nylon66,94V-2 certificated dening UL
    Kaluwihan
    1) Kabeh unsur sing anti-crack, anti-fade, anti-beracun, anti-UV-loropaken resistant.eco, anti- uv, ora sunken, undistorted.
    2) Kabeh materi diprodhuksi anyar lan ora bakal nambah ulang saka plastik, non-beracun,
    3) Ing werni segara sing desain khusus kang ketemu psikologi anak lan kapentingan
    OEM Cepak (Kita bisa ngatur produk kita kanggo sampeyan accroding menyang pilihan kayata werna lan pola utawa ukuran)
    Fungsi
    Stimulated penasaran anak kang, Njelajah kepinginan, lan majeng karya tim lan roh petualang lan kabisan sing doyo nalar, pangadilan lan masalah-sloving sak play.Offers macem-macem wujud, persil saka tumindak.
    Wektu kiriman 15-20days
    1Years Warranty
    Aplikasi Area
     khusus kanggo omah park, rekreasi lemah, panggonan luang, pusat kegiatan, TK lan ing.


  • : Previous
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !