nilon kabel dasi - China Wenzhou Weihang Engineering
  • s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

nilon dasi kabel

Short Description:

1.Material: Nylon66 94v-2 certificated dening UL, Panas-resisting, asam & kontrol erasion, insulate uga lan ora cocok kanggo umur. 2.Operating suhu: -40c kanggo 85c 3.Color: Natural (utawa putih, standar werna), UV ireng lan werna sing kasedhiya minangka dijaluk. Aplikasi: Nylon 66 kabel dasi iku kanggo Wire bunding. kondisi panyimpenan saka Nylon 66 kabel dasi. Nylon gawan rentan kanggo kondisi lingkungan. Pa66 Nylon 66 cabl ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1.Material: Nylon66 94v-2 certificated dening UL, Panas-resisting, asam & kontrol erasion, insulate uga lan ora cocok kanggo umur.
    2.Operating suhu: -40c kanggo 85c
    3.Color: Natural (utawa putih, standar werna), UV ireng lan werna sing kasedhiya minangka dijaluk.                                                                       

    Aplikasi :
    Nylon 66 kabel dasi iku kanggo Wire bunding.
    Kondisi panyimpenan saka Nylon 66 kabel dasi.
     Nylon gawan rentan kanggo kondisi lingkungan. Pa66 Nylon 66 ikatan kabel sing moisturized kanggo tingkat paling luweh kinerja ing mesin-sisih lan kudu disimpen ing wilayah kelangan lan garing metu saka langsung suryo srengenge. Kabel Ties rangkep ing tas plastik lan ngirim tetep nutup nganti siap dienggo.

    1 2 3


  • : Previous
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !