klip kabel kothak - China Wenzhou Weihang Engineering
  • s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

klip kabel kothak

Short Description:

Kaluwihan: bunder 1.Round kualitas dhuwur nduwèni kabel wall ngijini sampeyan kanggo ngamanake nganggo kabel bunder kados coax kanggo tembok lan floorboards kanggo dipikir resik lan nyegah tripping liwat kabel ngeculke. instalasi 2.Easy. 3.Just nggunakake Pethel pucuk banjur kanggo lumahing soyo tambah Panjenengan. Fitur Material PP + Cara baja karbon dhuwur Sijine kabel ing klip lan Pethel kuku menyang tembok kanggo ngamanake kabel werna abu-abu utawa putih utawa selaras Packing umum: 50pcs / box 20pcs / box 10pcs / box Customized: O ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kaluwihan:
    bunder 1.Round kualitas dhuwur nduwèni kabel wall ngijini sampeyan kanggo ngamanake nganggo kabel bunder kados coax kanggo tembok lan floorboards kanggo dipikir resik lan nyegah tripping liwat kabel ngeculke.
    Instalasi 2.Easy.
    3.Just nggunakake Pethel pucuk banjur kanggo lumahing soyo tambah Panjenengan.
    Fitur
     Material PP + karbon baja dhuwur
     Cara Sijine kabel ing klip lan Pethel kuku menyang tembok kanggo ngamanake kabel
     werna abu-abu utawa putih utawa selaras
     Packing umum: 50pcs / box 20pcs / box 10pcs / box
    Customized: OEM Label, Plastik Box etc

    1


  • : Previous
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    
    WhatsApp Online Chat !