Stainl Ess Steel Kunci Steel Ball Ties - China Wenzhou Weihang Engineering
  • s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

Stainl Ess Steel Kunci Steel Ball Ties

Short Description:

Materi: 304 # Steel, lan semprotan PVC ing lumahing. Description: ikatan kabel baja Stainless cara paling efektif nggayuh kabel lan pipa. indulating uga lan ora cocok kanggo umur. Padha bisa digunakake ing sakbenere kabeh ing lawang, metu lawang, applications.Heat industri lan lemah heavy resisting, kontrol erosi. Fitur: mekanisme poto-Ngunci 1.Unique ngidini operasi gampang lan cepet. 2.High kekuatan tensile. 3.Non-kebakar.


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Materi:
    304 # Steel, lan semprotan PVC ing lumahing.
    Description:
     ikatan kabel baja Stainless cara paling efektif nggayuh kabel lan pipa. indulating uga lan ora cocok kanggo umur.
    Padha bisa digunakake ing sakbenere kabeh ing lawang, metu lawang, applications.Heat industri lan lemah heavy resisting, kontrol erosi.
    Fitur:
    mekanisme poto-Ngunci 1.Unique ngidini operasi gampang lan cepet.
    2.High kekuatan tensile.
    3.Non-kebakar.

    1 (4) 1 (3) 1 (2)


  • : Previous
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !