threading apparatus - China Wenzhou Weihang Engineering
  • s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

apparatus threading

Short Description:

Keterangan: Length Pilihan: 200M (650 ') utawa 300m (1000') Ukuran: 33 "x20" x37 "Maxi Frame" B "Koleksi kanggo 120 ~ 200M 43" x20 "x44" Super Maxi Frame "A" Koleksi kanggo 300 m rod Koleksi: 4.5mm dia Feature: Lampu bobot, awet, resistance kanggo asam, alkali, tahan tuwa, karat tahan. kekuatan tensile dhuwur lan mlengkung situs, kang wis kanggo mbukak liwat pipo panah gampang. Good suhu daya adaptasi, prodhuk ora nyaksekake ing cuaca panas / utawa dadi gapuk ing kadhemen cuaca. Sawijining usabil ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan :

    Length Pilihan: 200M (650 ') utawa 300m (1000')

    ukuran :

    33 "x20" x37 "Maxi Frame" B "Koleksi kanggo 120 ~ 200M

    43 "x20" x44 "Super Maxi Frame" A "Koleksi kanggo 300 m

    Rod Koleksi: 4.5mm Dia

    Feature :
    Lampu bobot, awet, resistance kanggo asam, alkali, tahan tuwa, karat tahan.

    Kekuatan tensile dhuwur lan mlengkung situs, kang wis kanggo mbukak liwat pipo panah gampang.
    Good suhu daya adaptasi, prodhuk ora nyaksekake ing cuaca panas / utawa dadi gapuk ing kadhemen cuaca. Migunani menehi ora kena pengaruh dening suhu.


  • : Previous
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !