• s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

Tentang Kami

Wenzhou Weihang Plastik Co., Ltd. mangrupakeun profésional kalibet dina sabuk nilon, dasi steel baja, dasi plat dasi, tipe bead, angka tube, pipa, pilem, fastener, klip kuku, switch kakuatan dual, kakuatan ganda produk mindahkeun otomatis switch R & D, produksi jeung jualan di salah sahiji usaha. Sarta pikeun nyieun jangka panjang hubungan koperasi stabil ngandung sababaraha retailers sarta agén. parusahaan boga suntik badag mesin molding, mesin bungkusan, téhnologi produksi maju, alat-alat nguji, gaya teknis kuat, produk nu diékspor ka Éropa, Amérika Serikat, Wétan Tengah jeung nagara séjén sarta kawasan.
Pausahaan specializes di produksi hawa operasi nilon tape: -20 darajat Celsius ka +80 deg C (nilon 66). Jeung pamutahiran sinambung bahan bakal bisa nyieun tali nilon hawa tiis -40. Jeung asam, alkali, retardant seuneu, durability, insulasi jeung kaunggulan lianna. Produk anu loba dipaké dina pabrik éléktronik internal, bundling TV, sambungan kabel komputer, cahaya, garis sambungan kabel dasi, bisa ogé dipaké pikeun hiasan interior, kebon mengikat, sambungan kabel kapal internal fiksasi, sapedah atawa kandaraan packing bundling objék séjén ogé bisa dipaké pikeun tatanén, hortikultura, karajinan jeung item dibuntel lianna. Produk nu boga ciri tina gancang ngariung, insulasi alus, Ngonci diri, gampang ngagunakeun jeung saterusna. Jadi angka nu gede ngarupakeun usaha, usaha mésér produk sarupa tina pilihan, tapi ogé angka nu gede ngarupakeun supermarket nuliskeun Amerika Serikat jeung nagara berkembang lianna.
Pausahaan adhering ka "ka sakuliah dunya, sarta customer win-win" falsafah bisnis, salawasna taat kana "nilai nu parusahaan ti kualitas alus, efisiensi tinggi na béaya rendah" nasabah pikir global, sarta vigorously dilegakeun pasar domestik jeung internasional, geus ngadegkeun hiji jaringan jualan na sistem layanan layanan palanggan di nagara éta, kota, produk nu diékspor ka Asia Tenggara, Éropa jeung Amérika Sarikat nagara sejen tur kawasan, pangsa pasar na laju tumuwuh jualan terus naek steadily, warmly ngabagéakeun anyar jeung heubeul konsumén di imah na mancanagara datangna nganjang tur negotiate bisnis, nyieun hareup hadé!



WhatsApp Online Chat !