sirkular pre-insulating terminal - Cina Wenzhou Weihang Plastik
  • s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

sirkular pre-insulating terminal

Pondok Description:

Futures: 1. Dijieun ku tambaga purity tinggi, kualitas High kalawan pisan nice harga pabrik 2. saham nyukupan tina tipe diobral panas 3. langkung ti 100 kategori produk, tiasa nyieun kalawan paménta anjeun! 4.Material: Tambaga 5.Certificate: ISO9001 SGS CE CQC 6.Color: lalawanan Beureum Blue Hideung Konéng 7.Corrosion, Good insulasi 8.Free sampel: Sadia tipe 9. Terminal: Urang Sunda / S / H / PT / FD / MD / FR / MP / DB / LS / FS / sedengkeun / BV / FLD / FDF / PVT / PBD 10Place of Origin: Zhejiang, Cina (Daratan) 11 Brand Nami: SINYO 12.Working Temperatu ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Futures:   
    1. Dijieun ku tambaga purity tinggi, kualitas High kalawan pisan nice harga pabrik
    2. saham nyukupan tina tipe diobral panas
    3. langkung ti 100 kategori produk, tiasa nyieun kalawan paménta anjeun!
    4.Material: Tambaga
    5.Certificate: ISO9001 SGS CE CQC
    6.Color: Beureum Blue Hideung Konéng
    lalawanan 7.Corrosion, Good insulasi
    8.Free sampel: Sadia
    tipe 9. Terminal: Urang Sunda / S / H / PT / FD / MD / FR / MP / DB / LS / FS / sedengkeun / BV / FLD / FDF / PVT / PBD
    10Place of Origin: Zhejiang, Cina (Daratan)
    11 Brand Nami: SINYO
    12.Working Suhu: -40 ka 105 ° C

    1


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !