• s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

Taros Kami

Wenzhou Weihang Plastik Co. Ltd.

alamat

 Yueqing Kota, Liushi Ao Ao Industrial Parabot

Surélék

telepon

Mobile: 18267876399

Tel: 0577-61619867

Kontak: Manajer Wei Wu Li

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !