Indoor dasi Playground Inline Cable - Cina Wenzhou Weihang Plastik
  • s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

Indoor dasi Playground Inline Cable

Pondok Description:

kids tempat kaulinan indoor harga alat ukuranana dasi sambungan kabel fléksibel ngaropéa ukuran Bahan Nylon66,94V-2 certificated ku UL Kaunggulan 1) Sadaya anu elemen anu anti retakan, anti diudar, anti racun, anti UV ramah-resistant.eco, anti UV, moal sunken, undistorted. 2) Kabéh bahan dihasilkeun téh anyar jeung moal nambahan naon daur ulang tina plastik, non-toksik, 3) balna sagara anu desain husus nu minuhan psikologi barudak jeung kapentingan OEM Sadia (Urang bisa ngaropea produk urang keur anjeun accrodin ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    kids tempat kaulinan indoor harga alat dasi sambungan kabel fléksibel
    ukuranana ngaropéa ukuran
    Bahan
    Nylon66,94V-2 certificated ku UL
    Kaunggulan
    1) Sadaya anu elemen anu anti retakan, anti diudar, anti racun, anti UV ramah-resistant.eco, anti UV, moal sunken, undistorted.
    2) Kabéh bahan dihasilkeun téh anyar jeung moal nambahan naon daur ulang tina plastik, non-toksik,
    3) balna sagara anu desain husus nu minuhan psikologi barudak jeung kapentingan
    OEM Sadia (Urang bisa ngaropea produk urang keur anjeun accroding mun sering dipake tinimbang anjeun sapertos warna na pola atawa ukuran)
    Fungsi
    dirangsang ngarasa panasaran barudak, Ngalanglang kahayang, jeung maju gawe tim maranéhanana sarta sumanget Dongeng na abilities maranéhanana kognisi, judgment sarta masalah-sloving salila play.Offers rupa signifikan, kavling peta.
    Waktos pangiriman 15-20days
    1Years Rek
    Larapkeun Area
     Husus pikeun padumukan taman, rekreasi taneuh, tempat luang, puseur aktivitas, TK jeung saterusna.


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !