nilon sambungan kabel dasi - Cina Wenzhou Weihang Plastik
  • s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

nilon dasi sambungan kabel

Pondok Description:

1.Material: Nylon66 94v-2 certificated ku UL, Panas-resisting, asam & kontrol erasion, ngawates ogé teu apt kana umur. 2.Operating Suhu: -40c mun 85c 3.Color: Pengetahuan Alam (atawa bodas, baku warna), UV hideung séjén kelir nu sadia sakumaha dipénta. Aplikasi: nilon 66 kabel dasi téh keur Kawat bunding. kaayaan neundeun nilon 66 kabel dasi. Nilon nyaeta alamiah susceptible jeung kaayaan lingkungan. Pa66 nilon 66 cabl ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1.Material: Nylon66 94v-2 certificated ku UL, Panas-resisting, asam & kontrol erasion, ngawates ogé teu apt kana umur.
    2.Operating Suhu: -40c mun 85c
    3.Color: Pengetahuan Alam (atawa bodas, baku warna), UV hideung séjén kelir nu sadia sakumaha dipénta.                                                                       

    Aplikasi :
    nilon 66 kabel dasi téh keur Kawat bunding.
    Kaayaan neundeun nilon 66 kabel dasi.
     Nilon nyaeta alamiah susceptible jeung kaayaan lingkungan. Pa66 nilon 66 dasi sambungan kabel nu moisturized ka tingkat kinerja optimum dina mesin-sisi jeung kudu disimpen di wewengkon tiis tur garing kaluar tina sinar panonpoé langsung. Sambungan kabel Dasi téh ngarangkep dina kantong plastik jeung kudu tetep disegel dugi siap dipaké.

    1 2 3


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !