klip sambungan kabel alun - Cina Wenzhou Weihang Plastik
  • s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

klip sambungan kabel kuadrat

Pondok Description:

Kaunggulan: bunderan 1.Round kualitas luhur wadah sambungan kabel témbok ngidinan Anjeun pikeun ngamankeun ngalir tina kabel buleud kawas coax kana tembok jeung floorboards pikeun katingal cleaner jeung nyegah tripping leuwih kabel leupas. instalasi 2.Easy. 3.Just make palu ka kuku lajeng ka beungeut ningkatna Anjeun. Fitur Bahan PP + Métode baja karbon tinggi Pasang kabel dina klip jeung palu paku kana témbok pikeun ngamankeun sambungan kabel Warna abu atawa bodas atawa ngaropéa paking umum: 50pcs / kotak 20pcs / kotak 10pcs / kotak ngaropéa: O ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kaunggulan:
    bunderan 1.Round kualitas luhur wadah sambungan kabel témbok ngidinan Anjeun pikeun ngamankeun ngalir tina kabel buleud kawas coax kana tembok jeung floorboards pikeun katingal cleaner jeung nyegah tripping leuwih kabel leupas.
    Instalasi 2.Easy.
    3.Just make palu ka kuku lajeng ka beungeut ningkatna Anjeun.
    Fitur
     Bahan PP + baja karbon tinggi
     Métode Pasang kabel dina klip jeung palu paku kana témbok pikeun ngamankeun sambungan kabel
     Warna abu atawa bodas atawa ngaropéa
     paking umum: 50pcs / kotak 20pcs / kotak 10pcs / kotak
    ngaropéa: OEM Label, Plastik Box jsb

    1


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !