Stainl Ess Steel konci Steel Ball Dasi - Cina Wenzhou Weihang Plastik
  • s1ns
  • sns2
  • sns3
  • sns4
  • sns5

Stainl Ess Steel konci Steel Ball Dasi

Pondok Description:

Materia: 304 # steel Steel, sarta menyemprot PVC dina beungeut cai. Description: dasi sambungan kabel stainless steel nyaeta cara paling éféktif securing sambungan kabel sarta pipa. indulating ogé teu apt kana umur. Éta bisa dipaké dina ampir sakabéh di panto, kaluar panto, applications.Heat industri jeung underground beurat resisting, kontrol erosi. Fitur: mékanisme timer tumerapna 1.Unique ngamungkinkeun operasi gampang tur gancang. 2.High kakuatan tensile. 3.Non-kaduruk.


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Materia:
    304 # steel Steel, sarta menyemprot PVC dina beungeut cai.
    Description:
     dasi sambungan kabel stainless steel nyaeta cara paling éféktif securing sambungan kabel sarta pipa. indulating ogé teu apt kana umur.
    Éta bisa dipaké dina ampir sakabéh di panto, kaluar panto, applications.Heat industri jeung underground beurat resisting, kontrol erosi.
    Fitur:
    mékanisme timer tumerapna 1.Unique ngamungkinkeun operasi gampang tur gancang.
    2.High kakuatan tensile.
    3.Non-kaduruk.

    1 (4) 1 (3) 1 (2)


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !